EJM - Dag 4, 27 juni

Tävlande dag 4:
Matilda Nilsson är den enda tävlande denna dag, 1m Flickor B, försök kl 12.00.


Med "bara" Matilda som tävlande denna dag fick resten av laget en mellan dag, där de som har tävlingar kvar kan fokusera på att träna, ladda och heja. Matilda startade sitt försök med en liten miss i sin sats men ordnade till sin en och en halv framåt ändå, på bästa sätt efter förutsättningarna. Därefter var resten av tävlingsserien bra, med några hopp hon kan höja kvalitetsmässigt något, t.ex. hennes bakåtskruv bland de valfria hoppen. Matilda gick ändå ganska lätt vidare, som 8:de tjej och har därmed tagit sig till final i båda sina tävlingar under Mästerskapet. Det är bra jobbat! 

Kl 17.00 lokal tid är det finaldags och då ska Matilda gå in och ladda om, lägga i högsta växeln och njuta av det härliga att återigen tävla i en Mästerskapsfinal. 

I finalen hoppade Matilda kraftfullt. Hon satsade bra men missade en och en halv bakåt i pik på överslag, hennes en och en halv bakåt med en och en halv skruv och en och en halv tyska var båda bra och kraftfullare än i försöken. Men med missen i det första hoppet, som därför tyvärr inte fick så höga poäng, slutade Matilda på en 11:e plats med 273 poäng. Vi tackar och grattar Matilda till ett mycket väl genomfört EJM! 

Laget EJM Kazan 2019

Emilia Nilsson Garip -
A-klass 1m, 3m Syncro 3m
Hedda Nordstedt
A-klass 1m, 3m Syncro 3m
Hanna Johnsson Stjernström -
A-klass Höga Hopp, Syncro höga 
Hedda Grelz
A-klass Höga Hopp, Syncro höga 
Richard Roop-Iliste -
A-klass 3m, höga
Elias Petersen -
A-klass 1m, 3m
Matilda Nilsson -
B-klass 1m, 3m
Stella Lindqvist -
B-klass höga